انواع ویزای روسیه

انواع ویزای روسیه انواع ویزای روسیه نویسنده: mahnazz | تعداد نظرات: ۰ | تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷

روسیه یکی از قدرتمندترین کشورها و پهناورترین سرزمین های جهان است که بدون ویزا سفر به آن امکان پذیر نیست.

روسیه یکی از شش کشور مطرح توریستی در جهان است و طبیعت وسیع دیدینی های روسیه از موزه ها و بناهای تاریخی تا تفرجگاه های طبیعی و مراکز خرید شهرهای مسکو , سنت پترزبورگ و…. هرساله گردشگران زیادی را به سوی خود جذب می کند.

اگر می خواهید به هر دلیلی به روسیه سفر کنید باید اقدام به اخذ ویزای روسیه کنید.

 

ویزای روسیه

انواع ویزای روسیه

ویزای توریستی

ویزای توریستی روسیه یک بار ورود است و حداکثر یک ماه اعتبار دارد.

 

ویزای توریستی عادی

هزینه آن ۹۰ دلار و زمان تحویل آن یک هفته می باشد.

 

ویزای توریستی فوری

هزینه آن ۱۷۰ دلار و زمان تحویل آن ۳ روز می باشد.

 

مدارک موردنیاز

  • اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس ۴*۳ رنگی زمینه سفید و تمام رخ
  • بلیت رفت و برگشت
  • واچر هتل
  • بیمه نامه مسافرتی

ویزای روسیه

ویزای  تجاری

افرادی که با اهداف تجاری وارد کشور روسیه می شوند, باید ویزای تجاری بگیرند.

ویزای تجاری یک ماهه عادی

هزینه آن ۱۷۰ دلار و زمان تحویل آن ۱۰ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری یک ماهه فوری

هزینه آن ۲۵۰ دلار و زمان تحویل آن ۵ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری سه ماهه یکبار ورود عادی

هزینه آن ۱۸۰ دلار و زمان تحویل آن ۱۰ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری سه ماهه یکبار ورود فوری

هزینه آن ۲۶۰ دلار و زمان تحویل آن ۵ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری سه ماهه دو بار ورود عادی

هزینه آن ۲۳۰ دلار و زمان تحویل آن ۱۰ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری سه ماهه دو بار ورود فوری

هزینه آن ۳۶۰ دلار و زمان تحویل آن ۵ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری یک ساله چندبار ورود عادی

هزینه آن ۴۳۰ دلار و زمان تحویل آن ۱۰ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری یک ساله چندبار ورود فوری

هزینه آن ۶۵۰ دلار و زمان تحویل آن ۵ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری یک ساله چندبار ورود عادی

هزینه آن ۳۶۰ دلار و زمان تحویل آن ۲۱ روز کاری می باشد.

ویزای تجاری یک ساله چند بار ورود فوری

هزینه آن ۶۱۰ دلار و زمان تحویل آن ۱۴ روز کاری می باشد.

 

مدارک مورد نیاز

  • کپی روزنامه رسمی شرکت ( برای صاحبین مشاغل) و یا گواهی اشتغال به کار
  • آزمایش HIV (تنها برای ویزای تجاری یک ساله مورد نیاز است)
  • اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار
  • یک قطعه عکس ۴*۳ رنگی
  • کپی ویزای تجاری یک سال گذشته
  • بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا

برای اخذ ویزا و دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.



ارسال دیدگاه

ربات تلگرام خسروان

تیم مهاجرتی خسروان برای راحتی هر چه بیش‌تر شما عزیزان رباتی در جهت اطلاع‌رسانی و مرور سریع اطلاعات دانشگاه‌ها طراحی کرده که با عضویت در این ربات از آخرین وضعیت پذیرش خود نیز با خبر می‌شوید.

همین حالا عضو می‌شوم اطلاعات بیشتر
رباط تلگرام خسروان